Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit de DNA si in inchisoare: Perchezitii intr-un nou dosar

Joi, 23 Iulie 2015, ora 08:41
1262 citiri
Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit de DNA si in inchisoare: Perchezitii intr-un nou dosar
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA fac perchezitii, joi dimineata, la firma InterAgro controlata de omul de afaceri Ioan Niculae, precum si la locuintele acestuia, intr-un nou dosar de coruptie.

DNA anunta, intr-un comunicat de presa, ca se "efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si economice (evaziune fiscala si spalare de bani), comise in perioada 2008-2009".

Astfel, procurorii descind la 11 adrese din Bucuresti si judetele Teleorman si Prahova, la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. Totusi, DNA nu specifica despre ce firme sau persoane este vorba.

Totusi, televiziunile de stiri au transmis pe surse ca perchezitiile il vizeaza pe omul de afaceri Ioan Niculae, aflat in inchisoare dupa ce a fost condamnat intr-un alt caz de coruptie. Prejudiciul in acest nou dosar s-ar ridica la doua milioane de euro, arata Digi 24.

Surse citate de Mediafax precizeaza ca perchezitiile se desfasoara la ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit de DNA si in inchisoare: Perchezitii intr-un nou dosar" pe Ziare.com

#Ioan Niculae perchezitii DNA, #Ioan Niculae DNA , #Stiri Administratie