Omul de afaceri Dragos Dobrescu ar fi platit cea mai mare parte din apartamentul sotilor Antonescu (Surse)

Vineri, 13 Mai 2016, ora 12:38
1140 citiri
Omul de afaceri Dragos Dobrescu ar fi platit cea mai mare parte din apartamentul sotilor Antonescu (Surse)
Foto: Digi24

Numele omului de afaceri Dragos Dobrescu apare in dosarul in care Crin Antonescu si sotia sa, Adina Valean, sunt audiati ca martori, vineri, la DNA Ploiesti, existand suspiciuni ca Dobrescu este cel care ar fi platit cea mai mare parte din apartamentul cumparat de cei doi, au declarat surse apropiate dosarului.

Potrivit surselor citate, anchetatorii anticoruptie au facut, joi, perchezitii la locuinta din Bucuresti a omului de afaceri Dragos Dobrescu si la sediul grupului de firme Monolit detinut de acesta, informeaza News.ro.

Aceleasi surse au precizat ca exista suspiciunea ca Dragos Dobrescu ar fi platit cea mai mare parte din apartamentul de lux cumparat in urma cu cativa ani de Crin Antonescu si Adina Valean.

Conform denuntului fostei nore a lui Virgil Magureanu, jumatate din acest apartament ar fi fost platit de sotii Antonescu, restul fiind suportat de compania de salubritate Romprest.

In urma verificarilor, s-a aflat ca, in realitate, compania Romprest ar fi ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Dragos Dobrescu ar fi platit cea mai mare parte din apartamentul sotilor Antonescu (Surse)" pe Ziare.com

#Crin Antonescu DNA apartament Romprest, #Crin Antonescu audiat DNA Ploiesti, #Dragos Dobrescu apartament Antonescu , #Stiri Administratie