Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, retinuta de DNA

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 16:32
1232 citiri
Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, retinuta de DNA
Foto: B1TV

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta miercuri de DNA.

Edilul Craiovei este acuzata de 4 infractiuni de luare de mita, 3 infractiuni de folosire a autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si spalare de bani.

"De asemenea, procurorii anticoruptie au mai dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar pentru 60 de zile, incepand cu data de 30 martie 2016, fata de inculpatii:

Preda Radu Cosmin, administratorul public al Craiovei, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de complicitate la luare de mita,

Popescu Elena Daniela, reprezentant al unei asociatii non profit, sub aspectul savarsirii a patru infractiuni de complicitate la luare de mita", informeaza un comunicat DNA remis Ziare.com.

Joi, Lia Olguta Vasilescu va fi prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Procurorii sustin ca exista "date si probe" potrivit carora in cursul ...citeste mai departe despre "Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, retinuta de DNA" pe Ziare.com

#Lia Olguta Vasilescu retinuta DNA , #Stiri Administratie