Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNAIR anunta ca s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia si Predeal

CNAIR anunta ca s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia si Predeal

CNAIR a anuntat, marti seara, ca s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia si Predeal, invederea fluidizarii traficului.

CNAIR a anuntat, marti seara, ca pentru atribuirea contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru Realizare pasaj rutier la intersectia DN1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud)" la termenul limita stabilit au depus oferte urmatorii operatori economici:

1. Bridge Consult

2. Asocierea Metroul - Italrom Inginerie Internationala

3. NV Construct SRL

4. Asocierea Retter Architecture - Drum Proiectconsult

5. VIAPONTE ROM

De asemenea, pentru atribuirea contractului "Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru "Realizare pasaj rutier la intersectia DN 1 cu DN 73A (Predeal)" la termenul limita stabilit au depus oferte urmatorii operatori economici:

1. Bridge Consult

2. Asocierea Italrom Inginerie Internationala - Metroul

3. Asocierea Retter Architecture - Drum Proiectconsult

"Precizam ca in vederea fluidizarii traficului rutier pe DN1, Valea Prohovei, CNAIR a mai demarat licitatii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Executie necesare realizarii unor pasaje rutiere si pietonale la Azuga, Comarnic, Busteni si Predeal", a transmis CNAIR. ...citeste mai departe despre "CNAIR anunta ca s-au primit 8 oferte pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia si Predeal" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 402 ori
Citeste mai multe desprepasaj cnair Sinaia Predeal