Oamenii au protestat duminica in toata tara: "Ploua, ninge, PSD-ul nu ne-nvinge!"

Duminica, 12 Martie 2017, ora 21:45
1020 citiri
Oamenii au protestat duminica in toata tara: "Ploua, ninge, PSD-ul nu ne-nvinge!"
Foto: captura YouTube/Actual de Cluj

Actiuni de protest au fost organizate duminica seara in mai multe orase din tara, pe langa cea din Capitala. Cei mai multi oameni s-au strans la Cluj si la Sibiu, in timp ce cativa galateni au manifestat prin lectura, in fata Prefecturii.

Aproximativ 300 de clujeni au participat, duminica, la un nou miting antiguvernamental, multimea pornind in mars pe strazile din centrul orasului. Oamenii s-au adunat in Piata Unirii incepand cu ora 18.00 si a pornit in mars prin oras, potrivit News.ro.

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale precum "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu!", "Hotii, hotii!" sau "Uniti, salvam toata Romania!".

De asemenea, oamenii au steaguri tricolore si pancarte.

Aproximativ 100 de persoane protestau la ora transmiterii stirii si la Brasov, unde manifestatia a inceput putin dupa ora 18.00.

Protestatarii au cerut demisia Guvernului, a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Ei au strigat "In democratie hotii stau la puscarie!" si "PSD, ciuma rosie!"

La ora 19.30 protestatarii au plecat in mars spre Piata Sfatului unde au intins din nou un steag tricolor urias. Protestatarii au anuntat ca vor scrie "Rezist" folosind un lant uman cu luminite.

La Sibiu au protestat aproximativ 150 de persoane, cerand demisia Guvernului Grindeanu.

Protestatarii s-au strans in Piata Mare din oras si au marsaluit pe bulevardul pietonal, pe un traseu de aproximativ 500 de metri. Ei au purtat pancarte cu mesaje impotriva PSD, a premierului a si lui Liviu Dragnea.

Oamenii spun ca este necesar sa fie vigilenti, astfel incat politicienii sa inteleaga ca nu poate guverna fara sa tina seama de vointa poporului, angajamentele internationale si promisiunile facute. Actiunea s-a incheiat dupa ora 20.00.

Aproximativ 25 de persoane au protestat si in Piata Unirii din Iasi, in conditii de ploaie si vant puternic.

Oamenii s-au adunat in centrul Iasiului incepand cu ora 18.30, si au adus steaguri tricolore, dar si drapele ale Uniunii Europene si Statelor Unite ale Americii.

Manifestantii au scandat, printre altele "Demisia, Demisia!", "Ploua, ninge, PSD-ul nu ne-nvinge!" "Ne tragi tara inapoi, PSD esti un gunoi!" si "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu".

Una dintre persoanele prezente in piata avea o umbrela pe care este inscriptionat mesajul "#rezist".

Aproximativ 25 de persoane au protestat, duminica seara, si la Constanta, scandand lozinci anti-PSD ...citeste mai departe despre "Oamenii au protestat duminica in toata tara: "Ploua, ninge, PSD-ul nu ne-nvinge!"" pe Ziare.com

#proteste Cluj, #proteste orase, #proteste OUG 13 , #Stiri Administratie