Proprietarii magazinelor online se plâng că le-au scăzut vânzările: "Este ca o undă de șoc. Probabil vor falimenta foarte multe companii"

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 03:35
656 citiri
Proprietarii magazinelor online se plâng că le-au scăzut vânzările: "Este ca o undă de șoc. Probabil vor falimenta foarte multe companii"
Persoană care face cumpărături online FOTO Pixabay

Românii au resimțit din plin scumpirile din ultima perioadă, iar unii au început să fie atenți la cheltuielile pe care le au și să se tempereze când fac cumpărături.

Tendințele încep să se resimtă în rândul celor care au magazine online. Îngrijorarea a fost formulată de un tânăr care are o astfel de afacere și a constatat că încasările au scăzut în ultima perioadă, după cum a scris pe Facebook.

"Vreau să vă întreb pe cei care aveți business-uri în zona fashion online, cum stați cu vânzările în perioada asta?

Eu sunt de 2 ani pe piață și am avut creștere constantă până luna trecută, când vânzările au început să scadă dramatic. Voi ați întâmpinat aceeași problemă? Dacă da, atunci cum ați rezolvat-o sau cum va gândiți să o rezolvați?", a întrebat acesta pe Grupul antreprenorilor din România.

"Au venit primele facturi la energie"

Antreprenorii au mai multe explicații pentru scăderea vânzărilor.

"Oare să sper că românii au început să nu mai spargă tot ce încasează?

Eu presupun că au venit primele facturi la energie (electrică și gaze) de după lăsarea frigului. Și oamenii au început să se uite prin șifonier și să vadă că geme de haine nepurtate."

"Noi vindem beanbag-uri, și e aceași chestie. Lucrez la firmă de 4 ani, dar așa vânzări slabe încă nu am avut în niciun an anterior."

"Eu nu am curaj să cumpăr altceva, în afară de mănuși și căciuli, din online. Dacă nu pot proba nu mă risc."

"Eu chiar cumpăr haine, pentru toată familia, de la magazine online care oferă termen scurt de livrare, transport gratuit, condiții foarte bune de retur. Mai mult decât prețul, contează aceste aspecte, precum gama variată de mărci, review-urile și imaginea serioasă pe care și-au construit-o.

În urmă unor experiențe negative, evit să cumpăr de la un magazin care nu este foarte cunoscut, așa că este nevoie de un marketing bun într-o piață atât de aglomerată. Vă doresc mult succes!"

"Este ca o undă de șoc atât pentru cumpărători, cât și pentru retaileri! Probabil vor falimenta foarte multe companii! Noi avem companie arhitectură și magazin online pentru articole de interior, de la corpuri pentru iluminat până la mobilă pentru exterior! Lumea așteaptă acum o stabilizare a pieței și se uită către țări cu producție pentru mobilă cum ar fi România, Bulgaria, Belgia unde calitatea este bună și prețurile ...citeste mai departe despre "Proprietarii magazinelor online se plâng că le-au scăzut vânzările: "Este ca o undă de șoc. Probabil vor falimenta foarte multe companii"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oamenii de afaceri din Qatar, invitați de premierul Ciolacu să facă investiţii majore în România. Proiectele menționate în discuții
Oamenii de afaceri din Qatar, invitați de premierul Ciolacu să facă investiţii majore în România. Proiectele menționate în discuții
Marcel Ciolacu s-a întâlnit în Qatar, în cadrul vizitei sale oficiale, nu doar cu politicieni, ci și cu reprezentanţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din această ţară, precum şi cu...
#magazine online Romania, #scadere, #vanzari, #oameni de afaceri , #Stiri Administratie