O veste minunata: Salariile cresc cu 40%. Dar numai pentru clientii domnului Ciolos

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 07:41
1061 citiri
O veste minunata: Salariile cresc cu 40%. Dar numai pentru clientii domnului Ciolos

Inteleg ca economia Romaniei merge exceptional. Altfel nu imi explic de ce premierul Dacian Ciolos s-a gandit sa-i recompenseze pe angajatii Ministerului Economiei, si numai pe ei, cu o majorare de salarii de 40%.

Nu mai discutam acum ca a facut-o pe sest, fara sa puna ordonanta in dezbatere publica, fara sa o explice in briefingul de dupa sedinta de guvern si, daca nu ar fi fost un grup de jurnalisti vigilenti, n-am fi aflat niciodata ce se ascunde in spatele O.U.G. 11/2016 privind "stabilirea unor masuri de reorganizare la nivelul administratiei publice centrale" (ce denumire tehnocrata).

Sunt curios daca fostul manager de la Lafarge, Costin Borc - azi vicepremier si ministru al Economiei - si-a permis vreodata o majorare cu 40% a salariilor tuturor angajatilor din structura de conducere a companiei. Eu unul conduc de multi ani, aici, in America, diferite companii si nu am mai auzit asa ceva.

Dincolo de ironie, aceasta ordonanta nerusinata, prin care Costin Borc si-a ...citeste mai departe despre "O veste minunata: Salariile cresc cu 40%. Dar numai pentru clientii domnului Ciolos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#majorari salarii Ministerul Economiei, #Guvern Ciolos salarii , #Stiri Administratie