O suedeza s-a indragostit de Romania si o promoveaza gratuit: Daca vreti o schimbare, ridicati-va fundul de pe canapea si faceti ceva!

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 16:17
961 citiri
O suedeza s-a indragostit de Romania si o promoveaza gratuit: Daca vreti o schimbare, ridicati-va fundul de pe canapea si faceti ceva!
Foto: The Bucharest Lounge

O profesoara din Suedia promoveaza Romania gratuit, doar pentru ca e indragostita de tara noastra si crede in ea.

Iata cum defineste Yvette Larsson Romania, doar in cateva cuvinte: "frumusete, umanitate si iubire", dar si "lupta, rezistenta si curaj". Cuvinte mari, pe care nu se sfieste sa le rosteasca si sa le argumenteze.

A venit prima oara in Romania, la Mamaia, in 1985, cand era doar o copila, impreuna cu parintii si bunicii.

"Impresiile mele sunt cele ale unui adolescent. Imi amintesc plaja lunga, snitelul din fiecare zi, de la restaurant, o formatie pop care canta in fiecare seara melodia 'Se m'innamoro', a celor de la Ricchie e Poveri", declara Larsson, pentru Ziare.com.

Isi aminteste cum doar turistii puteau cumpara din "shop-uri" si cat de nedrept i se parea. Pe tinerii care voiau sa vorbeasca cu ea, dar erau foarte timizi. "Imi amintesc cum masinilor li se permitea sa mearga doar in anumite zile, in functie de numarul par sau impar de pe placuta de inmatriculare", ...citeste mai departe despre "O suedeza s-a indragostit de Romania si o promoveaza gratuit: Daca vreti o schimbare, ridicati-va fundul de pe canapea si faceti ceva!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Yvette Larsson Romania, #The Bucharest Lounge, #suedeza promoveaza Romania, #suedeza lobby Romania , #Stiri Administratie