O companie farmaceutica din Israel este acuzata ca mituia medici romani pentru a prescrie medicamentele sale

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 09:16
1170 citiri
O companie farmaceutica din Israel este acuzata ca mituia medici romani pentru a prescrie medicamentele sale
Foto: Arhiva Ziare.com

O companie farmaceutica israeliana a lansat o investigatie interna, dupa ce au aparut acuzatii legate de mituirea medicilor romani pentru pentru ca acestia sa prescrie medicamente fabricate de firma respectiva.

Un purtator de cuvant al companiei farmaceutice a confirmat investigatia interna, insa a evitat sa comenteze pe marginea acuzatiilor, arata Reuters.

Teva Pharmaceutical a lansat ancheta inca de anul trecut, dupa ce o persoana anonima i-a acuzat pe israelieni ca platesc comisioane de vorbitori si de consultanta pentru medicii romani, care accepta sa prescrie medicamentul Copaxone destinat tratarii sclerozei multiple, catre un numar cat mai ridicat de pacienti din Romania.

De asemenea, medicilor romani li se acopera si cheltuielile de calatorie in strainatate de catre reprezentantii Texa.

Mai mult, compania israeliana este acuzata ca incearca in mod activ sa demostreze ca respectivele comisioane de vorbitori sunt legitime si trimite in acest sens fiecarui medic ...citeste mai departe despre "O companie farmaceutica din Israel este acuzata ca mituia medici romani pentru a prescrie medicamentele sale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investigatie mita medici romani, #companie farmaceutica medici romani , #Stiri Administratie