Numeroase zboruri ale companiei British Airways sunt afectate de o problema informatica

Miercuri, 07 August 2019, ora 17:12
993 citiri
Numeroase zboruri ale companiei British Airways sunt afectate de o problema informatica
Foto: Facebook/British Airways

Compania aeriana British Airways a raportat miercuri numeroase intarzieri si anulari de zboruri de pe aeroporturile londoneze din cauza unei probleme informatice, care i-a afectat sistemul de inregistrare.

"Lucram cat de rapid putem pentru a solutiona o problema care a antrenat anulari de zboruri pe distante scurte si intarzieri la decolarile de pe aeroporturile din Londra", a anuntat intr-un comunicat British Airways, proprietate a grupului britanico-spaniol IAG, fara a preciza numarul zborurilor afectate.

Conform unui calcul facut de AFP, pe aeroporturile Heathrow si Gatwick au fost anulate 100 de zboruri, presa britanica evocand peste 200 de intarzieri care au afectat aproximativ 18.000 de pasageri.

"British Airways a intampinat o problema tehnica ce a afectat inregistrarea si decolarile de pe aeroporturile din Londra", a indicat la randul sau un purtator de cuvant al administratiei aeroportului Heathrow. ...citeste mai departe despre "Numeroase zboruri ale companiei British Airways sunt afectate de o problema informatica" pe Ziare.com

#probleme zboruri British Airways , #Stiri Administratie