Nu incepe razboiul, ci BIAS 2017: Zeci de avioane pe cerul Bucurestiului, dar si restrictii de trafic

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 11:32
1433 citiri
Nu incepe razboiul, ci BIAS 2017: Zeci de avioane pe cerul Bucurestiului, dar si restrictii de trafic
Foto: Captura video YouTube/Facebook MApN

Multi bucuresteni au privit contrariati cerul, miercuri dimineata, observand zeci de aeronave care survolau. E vorba despre repetitiile pentru BIAS 2017, un show aerian care va avea loc in weekend, ajuns la a noua editie.

Evenimentul de sambata, care va avea loc pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, vine la doua zile dupa Ziua Fortelor Aeriene Romane si marcheaza si intrarea in dotarea acestora a avionului F16, a declarat pentru Antena 3 purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

La demonstratiile de sambata vor lua parte piloti din 10 tari, printre care Romania, SUA, Polonia sau Ungaria, si circa 100 de aeronave. Show-ul aerian va incepe la 09:00 dimineata si va tine pana la ora 22:00, fiind incheiat cu un foc de artificii.

Citeste mai departe despre "Nu incepe razboiul, ci BIAS 2017: Zeci de avioane pe cerul Bucurestiului, dar si restrictii de trafic (Video) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BIAS 2017, #avioane miercuri Bucuresti, #Ziua Fortelor Aeriene show aviatic, #show aviatic 22 iulie Bucuresti, #acrobatii aviatice Bucuresti , #Stiri Administratie