Duminica este iar protest #rezist de amploare in Capitala: Stop joc. In democratie, coruptii stau la puscarie

Vineri, 10 Martie 2017, ora 11:32
1251 citiri
Duminica este iar protest #rezist de amploare in Capitala: Stop joc. In democratie, coruptii stau la puscarie
Foto: Facebook / Nicu Socol

Protestatarii se mobilizeaza din nou pe retelele de socializare, urmand ca duminica sa se reuneasca iar pentru a-si striga nemultumirile fata de Guvern si Parlament.

De data aceasta, punctul de intalnire este Casa Poporului, iar ora fixata este 18, se arata pe pagina de Facebook dedicata evenimentului cu titlul "Stop Joc. In Democratie, Coruptii Stau La Puscarie".

"De ce? OUG 13 revine pe filiera parlamentara. PSD intentioneaza sa gratieze faptele de coruptie. Este esenta prescurtata a amendamentelor propuse de senatorul PSD Serban Nicolae. (...)

Coruptii trebuie sa stea la puscarie, iar daca nu au conditii, conditiile trebuie facute pentru toti oamenii care stau in puscarie", sustin initiatorii protestului, invitandu-i pe toti cei interesati sa raspandeasca informatii despre eveniment si sa participe la el impreuna cu prietenii.

Propunere PSD: Sa fie gratiata si luarea si darea de mita, traficul de influenta si abuzul in serviciuComisia Juridica din Senat dezbate Legea gratierii LIVE VIDEOPrima reactie a presedintelui Iohannis privind gratierea coruptilor. "Cu referendumul am lasat-o mai incet"

Alte motive invocate sunt anuntul facut de Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, referitor la dublarea salariilor bugetarilor, Ordonanta de Urgenta 9, care "va permite primariilor sa cheltuiasca bani care inca nu exista" si pentru care vor plati copiii nostri, in timp ce "Romania va intra in faliment", OUG79, care opreste depolitizarea spitalelor, precum si OUG 51/2016, care ar putea fi respinsa de Parlament, ceea ce ar insemna reluarea taierilor ilegale de paduri.

In Piata Victoriei, protestele au continuat in fiecare seara dupa data de 31 ianuarie, cand Guvernul Grindeanu a adoptat controversata ordonanta de urgenta 13.

Citeste mai multe despre:

Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"Protestatarii au tinut un moment de reculegere in genunchi la Piata UniversitatiiProtest inedit la Galati: Oamenii au spart baloane rosii care simbolizau PSDTura de noapte: Protest de peste 12 ore in fata Guvernului (Galerie foto & Video)Fotografia zilei: Protest pe covorul rosu de la Balul Operei

C.B. ...citeste mai departe despre "Duminica este iar protest #rezist de amploare in Capitala: Stop joc. In democratie, coruptii stau la puscarie" pe Ziare.com

#protest Grindeanu Casa Poporului, #protest anticoruptie , #Stiri Administratie