Noi stenograme - Cumnatul lui Ponta catre Ghita: Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru familia mea, prieten drag!

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 21:06
1000 citiri
Noi stenograme - Cumnatul lui Ponta catre Ghita: Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru familia mea, prieten drag!
Foto: Arhiva/Ziare.com

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, i-a trimis deputatului Sebastian Ghita, la finele lui 2014, un SMS in care ii multiumea pentru sprjinul pe care i l-a acordat, se arata in interceptarile din documentele de la dosar.

In documente se precizeaza si ca Sebastian Ghita a organizat o intalnire in vederea exercitarii de presiuni asupra conducerii Hidro Prahova, pentru sprijinirea societatii administrate de Hertanu, informeaza stiripesurse.ro.

"Nu o sa te plictisesc cu nicio urare acum la intrarea in noul an. Vreau doar sa stii ca imi doresc sa apuc ziua in care sper sa pot sa-ti multumesc asa cum se cuvine pentru tot ce-ai facut pentru mine si familia mea. Iti multumesc ca existi prieten drag. La multi ani!", i-a transmis Hertanu lui Ghita la data de 31 decembrie 2014.

Ghita se facea ca nu-l cunoaste pe Hertanu

Sebastian Ghita declara in februarie 2015, dupa ce iesise de la audieri: "Probabil procurorii vor sa se convinga de natura relatiilor mele cu dansul ...citeste mai departe despre "Noi stenograme - Cumnatul lui Ponta catre Ghita: Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru familia mea, prieten drag!" pe Ziare.com

#stenograme Ghita, #mesaj Iulian Hertanu Sebastian Ghita, #mesaj cumnat Ponta Ghita , #Stiri Administratie