Noi proteste anuntate pentru weekend in Bucuresti si in tara

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 07:32
964 citiri
Noi proteste anuntate pentru weekend in Bucuresti si in tara
Foto: Arhiva Ziare.com/ Nicu Socol

Noi proteste antiguvernamentale au fost anuntate, pe Facebook, pentru weekend. In Piata Victoriei din Capitala, precum si in Piata Sfatului din Brasov, parintii sunt asteptati, sambata, cu copiii, pentru o "lectie de educatie civica", iar la Timisoara, protestul va avea loc in Piata Victoriei din municipiu, sub sloganul "Hranim porumbeii, nu coruptia!".

In Piata Mihai Viteazul din Craiova, manifestantii vor citi Constitutia Romaniei. Si pentru duminica au fost anuntate proteste in Bucuresti, Cluj-Napoca si Galati. La proteste vor fi impartite insigne #rezist.

Sambata, protestul din Piata Victoriei din Capitala este programat sa inceapa la ora 11.00 si sa se incheie in jurul orei 15.00.

"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sambata, asa cum ne-ati propus, hai sa luam copiii de mana, in brate, in carucioare, pe umeri si sa facem cel mai pasnic si colorat protest! Ne vedem in Piata Victoriei incepand cu ora 11:00", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit postarilor, copiii se vor juca si vor desena cu creta pe asfalt.

Un eveniment similar va avea loc si in Piata Sfatului din Brasov, unde si-au anuntat prezenta in jur de 50 de persoane.

De asemenea, in Timisoara, protestul de sambata se va desfasura sub sloganul "Hranim porumbeii, nu coruptia", iar manifestantii sunt asteptati in Piata Victoriei de la ora 13.00 pentru a hrani porumbeii.

"Mamici cu copii, dar nu numai mamici, ci si alti timisoreni, sunt asteptati cu totii sambata, in Piata Victoriei, la ora 13.00, pentru a hrani porumbeii. Este recomandat sa aduceti grau sau alta hrana pentru porumbei. Va exista si la fata locului hrana oferita de catre organizatori, insa este posibil sa nu fie de ajuns. Iar ca sa nu ne speriem de intimidarile PSD pornite prin Protectia Copilului precizam ca prezenta copiilor la acest eveniment nu contravine in vreun fel legislatiei in vigoare. Vor fi si cantece pentru copii, iar cei mari vor primi banderole #rezist", au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Craiova citeste Constitutia Romaniei" sambata, de la ora 14.00, in Piata Mihai Viteazul.

"Sambata aceasta ne intalnim sa citim impreuna, dar fiecare pentru el, Constitutia Romaniei. Nu dorim sa pornim o dezbatere, nici sa ii comentam textul, ci doar sa il citim public pentru a le arata ca ne pasa cu adevarat de esenta problemei. Haideti sa le aratam ca rezistam impreuna, intr-un mod inteligent!", se arata pe pagina evenimentului.

Manifestantii su ...citeste mai departe despre "Noi proteste anuntate pentru weekend in Bucuresti si in tara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste weekend Bucuresti, #proteste weekend tara , #Stiri Administratie