Noi imagini cu "ursuletul" impuscat la Sibiu: Filmat cand incerca sa atace o femeie (Video)

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 20:25
917 citiri
Noi imagini cu "ursuletul" impuscat la Sibiu: Filmat cand incerca sa atace o femeie (Video)
Foto: Arhiva Digi 24

Noi imagini cu ursul care a fost impuscat, miercuri, in Sibiu au fost facute publice sambata. O camera de supraveghere a surprins momentul in care, in timp ce se plimba prin oras, animalul a incercat sa atace o femeie. Spre norocul acesteia, intre ea si animal se afla o usa pe care ursul, desi a incercat, nu a reusit sa o doboare.

Femeia voia sa iasa dintr-un magazin, cand a dat nas in nas cu ursul ratacit prin Sibiu. Animalul a vazut-o si a sarit la ea, insa femeia a inchis repede usa. Ursul a incercat de cateva ori sa gaseasca o cale de intrare, insa nu a reusit si a plecat.

Imaginile au fost facute publice, sambata seara, de Digit24, in timp ce aproximativ o suta de persoane protestau la Bucuresti fata de modul in care autoritatile au gestionat situatia, iar cateva zeci de oameni protestau deja pentru a doua zi la rand la Sibiu.

Manifestantii au scandat "Je suis ursulet", "Stop maltratarii animalelor in Romania", "Dreptate pentru ursulet", printre altele.

(Imaginile ...citeste mai departe despre "Noi imagini cu "ursuletul" impuscat la Sibiu: Filmat cand incerca sa atace o femeie (Video)" pe Ziare.com

#imagini urs ucis Sibiu, #urs Sibiu femeie magazin, #imagini noi urs Sibiu, #urs Sibiu , #Stiri Administratie