Noi dezvaluri din interiorul CNADNR - Un fost director cere controale: Dovezile sunt acolo

Duminica, 16 August 2015, ora 10:39
1194 citiri
Noi dezvaluri din interiorul CNADNR - Un fost director cere controale: Dovezile sunt acolo
Foto: CNADNR

Stefan Scorus, fost director al proiectelor cu fonduri europene din cadrul CNADNR, sustine ca in institutie trebuie facut un control de catre Corpul de control al premierului sau al ministrului Transporturilor, pentru ca in activitatea acesteia exista foarte multe nereguli.

"Poate domnul ministru prin Corpul de control sau prim-ministrul prin Corpul sau de control sa dispuna o ancheta si la CNADNR. Acolo sunt lucruri mult mai grave decat ceea ce spun colegii mei, iar dovezile sunt acolo. Nu trebuie decat sa vina un corp de control, un organ de cercetare abilitat", a declarat Stefan Scorus la Digi 24.

Acuzatii grave la adresa directorilor din Compania de Autostrazi: Spaga, furt, ilegalitati

Scorus nu mai ocupa functie de conducere, fiind un simplu angajat al companiei si spune ca se incearca inlaturarea sa din CNADNR.

Acesta sustine ca de cand compania a fost reorganizata directia de monitorizare a proiectelor cu finantare europeana, condusa de el, a fost desfiintata. Lui i ...citeste mai departe despre "Noi dezvaluri din interiorul CNADNR - Un fost director cere controale: Dovezile sunt acolo" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nereguli CNADNR, #fost director CNADNR acuzatii, #controale CNADNR , #Stiri Administratie