Noi detalii din dosarul lui Sarbu: Isi ameninta angajatii care incercau sa plateasca taxe la stat: Va rup capul!

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 11:44
1365 citiri
Noi detalii din dosarul lui Sarbu: Isi ameninta angajatii care incercau sa plateasca taxe la stat: Va rup capul!
Foto: Arhiva Ziare.com

Adrian Sarbu, fondatorul grupului de presa MediaPro, este acuzat ca refuza sa plateasca taxele datorate statului, ba chiar ii ameninta pe sefii firmelor sale care voiau sa isi achide darile, spunandu-le "Va rup capul!".

Informatiile apar in rechizitoriul procurorilor, obtinut de Adevarul, din dosarul in care Sarbu este acuzat ca a prejudiciat statul roman cu 14 milioane de euro, fiind trimis in judecata pentru evaziune fiscala.

Angajatii care incercau sa mai achite din datoriile grupului erau numiti "tradatori" si amenintati de catre Sarbu, sustin procurorii de la Parchetul General, in rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe omul de afaceri pe data de 1 aprilie 2016.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani (Video)

Anchetatorii au explicat pe larg cum functiona sistemul pus la punct de Adrian Sarbu pentru a se eschiva de la plata taxelor. Oficial, Adrian Sarbu detinea 19 companii, insa, prin interpusi, omul de ...citeste mai departe despre "Noi detalii din dosarul lui Sarbu: Isi ameninta angajatii care incercau sa plateasca taxe la stat: Va rup capul!" pe Ziare.com

#Adrian Sarbu ameninta angajati, #Adrian Sarbu angajati taxe , #Stiri Administratie