Noi detalii despre avionul disparut cu peste 160 de oameni la bord

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 13:04
1110 citiri
Noi detalii despre avionul disparut cu peste 160 de oameni la bord
Foto: Russia Today

Avionul companiei Air Asia, disparut duminica dimineata de pe radar, este cautat in continuare fara succes. Cand s-a pierdut contactul radio, aeronava mai avea combustibil pentru 4 ore si jumatate, timp care a expirat demult.

Avionul cu 162 de persoane la bord a pierdut contactul cu controlorii de trafic, la 40 de minute dupa decolarea din Indonezia, la jumatatea drumului spre Singapore.

Operatiunile de cautare si salvare sunt in curs de desfasurare. Cele mai proaspete date oferite de oficiali arata ca pilotul avionului disparut a solicitat sa se abata de la traseul de zbor initial din cauza conditiilor meteo.

Joko Muryo Atmodjo, director de transport aerian in Ministerul Transporturilor din Malaezia, a spus intr-o conferinta de presa ca aeronava era intre portul indonezian Tanjung Pandan si orasul Pontianak, cand a disparut de pe radar.

Harta realizata de New York Times

Compania AirAsia Indonezia a confirmat ca avionul sau, un Airbus A320-200, cu numarul de ...citeste mai departe despre "Noi detalii despre avionul disparut cu peste 160 de oameni la bord" pe Ziare.com

#avion disparut Indonezia, #avion disparut radar AirAsia , #Stiri Administratie