Noi acuzatii in dosarul masinii de lux a lui Oprea: Angajatii serviciului secret de la MAI ar fi distrus probe

Joi, 12 Mai 2016, ora 17:07
988 citiri
Noi acuzatii in dosarul masinii de lux a lui Oprea: Angajatii serviciului secret de la MAI ar fi distrus probe
Foto: Arhiva Ziare.com

Noi detalii ies la iveala din dosarul in care fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea este acuzat pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Oprea i-ar fi cerut fostului sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) sa distruga anumite probe, potrivit Digi 24.

Informatia apare in rechizitoriul dosarului in care Oprea a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si care a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procurorii sustin ca au fost distruse documente justificative care ar fi atestat cheltuielile din bugetul serviciului secret, inclusiv cele de cumparare a autoturismului de lux folosit de Gabriel Oprea.

Dosarul lui Oprea privind coloana oficiala e aproape gata, dar MAI intarzie sa calculeze prejudiciul, spune sefa DNA (Video)

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost trimis in judecata, miercuri, in dosarul in care este acuzat de DNA ca a ordonat achizitionarea unei masini de lux din banii de misiuni ai serviciului secret ...citeste mai departe despre "Noi acuzatii in dosarul masinii de lux a lui Oprea: Angajatii serviciului secret de la MAI ar fi distrus probe" pe Ziare.com

#OPrea distrugere probe MAI, #Oprea dosar masina lux, #Oprea trimis judecata DIPI , #Stiri Administratie