Ninge deja in tara: Vezi care sunt drumurile unde se circula greu

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 12:14
1570 citiri
Ninge deja in tara: Vezi care sunt drumurile unde se circula greu
Foto: Arhiva/Ziare.com

In urma ninsorilor din ultimele 24 de ore, se circula greu pe mai multe drumuri. In Bistrita-Nasaud se circula in conditii de iarna, iar in Pasul Gutai traficul e restrictionat pentru TIR-uri si camioane. Situatia nu se va remedia curand, joi intrand in vigoare un cod galben de ninsoare si unul portocaliu de viscol.

In judetul Bistrita-Nasaud, din cauza ninsorilor din ultimele 24 de ore, zapada s-a acumulat pe sosea si se intervine pe DN 17, DN 17C, DN 17D si DN 15A.

Soferii au semnalat ca mai cu seama pe DN 17C, spre judetul Maramures, prin Dealul Stefanitei, se circula cu dificultate din cauza zapezii.

O situatie mai speciala s-a inregistrat in Pasul Tihuta, pe DN 17, unde ninsoarea a dus la scaderea vizibilitatii sub 200 metri, iar rafalele de vant au atins 60 kilometri la ora. Din acest motiv, politia nu a permis masinilor echipate necorespunzator sa traverseze pasul, anunta Agerpres.

Stratul de zapada este de 45 de centrimetri la Anies, in Muntii Rodnei, si de 37 de ...citeste mai departe despre "Ninge deja in tara: Vezi care sunt drumurile unde se circula greu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#drmuri zapada Infotrafic, #drumuri zapada vizibilitate mica, #zapada carosabil drumuri, #avertizari ninsoare viscol , #Stiri Administratie