Nicusor Constantinescu, trimis in judecata intr-un dosar cu prejudiciu de 8 milioane euro

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 16:44
886 citiri

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA Constanta, in stare de arest la domiciliu, intr-un dosar in care ar fi prejudiciat cu peste 8 milioane de euro judetul Constanta.

Conform unui comunicat de presa transmis, joi, de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a lui Nicusor Constantinescu, in stare de arest la domiciliu, pentru abuz in serviciu (trei infractiuni, din care doua in forma continuata, constituire a unui grup infractional organizat si conflict de interese (noua infractiuni, din care cinci in forma continuata).

De asemenea, au fost trimisi in judecata Cristian Zgabercea, la data respectiva consilier al presedintelui CJ Constanta, acuzat de complicitate la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si evaziune fiscala, Carmen Florentina Oproiu, pe atunci director al Directiei Coordonare... citeste mai departe despre "Nicusor Constantinescu, trimis in judecata intr-un dosar cu prejudiciu de 8 milioane euro" pe Ziare.com

#Nicusor Constantinescu trimis judecata DNA , #Stiri Administratie