Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul in care e acuzat de un prejudiciu de 8 milioane de euro

Joi, 14 Mai 2015, ora 19:52
932 citiri
Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul in care e acuzat de un prejudiciu de 8 milioane de euro
Foto: Captura B1 TV (Arhiva)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca a prejudiciat judetul cu opt milioane de euro, a decis, joi, Curtea de Apel Constanta, hotararea fiind definitiva.

Curtea de Apel Constanta a judecat, joi, contestatia procurorilor DNA la decizia de marti a Tribunalului Constanta care hotarase ca Nicusor Constantinescu poate fi judecat sub control judiciar in dosarul in care ar fi prejudiciat judetul cu opt milioane de euro.

Curtea de Apel a respins contestatia DNA, mentinand decizia Tribunalului, iar hotararea este definitiva.

Magistratii Tribunalului Constanta au admis, marti, o cerere formulata de Nicusor Constantinescu si au dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile de la data ramanerii definitive a hotararii.

Totodata, instanta a decis ca, pe durata controlului judiciar, el nu isi poate exercita functia de ...citeste mai departe despre "Nicusor Constantinescu, sub control judiciar in dosarul in care e acuzat de un prejudiciu de 8 milioane de euro" pe Ziare.com

#Nicusor Constantinescu control judiciar, #Nicusor Constantinescu dosare, #Nicusor Constantinescu DNA , #Stiri Administratie