Nicusor Constantinescu a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare

Luni, 27 Iunie 2016, ora 15:14
823 citiri
Nicusor Constantinescu a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucuresti la 6 ani de inchisoare cu executare.

El a primit aceasta pedeapsa in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu dupa ce a refuzat aprobarea construirii unui parc eolian.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Instanta a mai decis ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta sa ii plateasca lui Marian Turbatu, parte civila in dosar, 3.000 de euro daune morale si 14.000 de euro catre doua firme ale acestuia, informeaza News.ro.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata, in 2014, iar ulterior retinut, fiind acuzat ca a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul ca nu a emis sau prelungit autorizatii de construire unor centrale eoliene in judet.

Mai mult, in perioada 2011 - 2013, Nicusor Constantinescu a refuzat in mod repetat sa puna la dispozitia ...citeste mai departe despre "Nicusor Constantinescu a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Constantinescu inchisoare, #Nicusor Constantinescu condamnat , #Stiri Administratie