Nici ministrul Pop nu a observat scumpirea carburantilor: Sunt conducator auto, dar sotia face plinul. Alimentam rar

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 17:10
1131 citiri
Nici ministrul Pop nu a observat scumpirea carburantilor: Sunt conducator auto, dar sotia face plinul. Alimentam rar
Foto: captura Realitatea TV

Politicienii din coalitia de guvernare continua sa uimeasca prin declaratii referitoare la scumpirea carburantilor, de aceasta data fiind randul ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Intrebat de un reporter de la Realitatea TV daca a simtit vreo diferenta la pompa, referitor la scumpirea carburantilor, ministrul a raspuns ca "Sunt conducator auto. Sotia mea alimenteaza, nu alimentez eu".

Cand reporterul a insistat si l-a intrebat daca a sesizat ca s-a majorat pretul, acesta a raspuns ca "Nu am alimentat, noi alimentam destul de rar, cam o data pe luna...".

Totusi, in privinta ratelor marite, Liviu Pop a spus ca are credit, dar ca nu a primit mesaj de la banca privind cresterea indicelui Robor.

Citeste si Cum a oscilat pretul la pompa odata cu acciza - o analiza de la Cotroceni care contrazice ce spune Puterea

Declaratia ministrului Pop vine dupa cea oferita de Calin Popescu Tariceanu care a transmis ca el nu a vazut nicio scumpire a pretului carburantilor si ca sunt diferite preturi in functie de companie.

Si ministrul Energiei, Toma Petcu, a spus saptamana trecuta ca nici macar nu stie care este pretul carburantilor si nici daca a crescut sau nu, motivand ca el nu are competente in stabilirea pretului combustibililor si ca, oricum, nu are nici masina, nici carnet.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a fost intrebat despre scumpirea combustibililor ca urmare a majorarii accizei prin decizia Guvernului Tudose, dand un raspuns socant: "Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa".

Vezi si:

Pacaleala "romanul nu va simti supracciza": Cati bani ar pierde statul, daca n-ar creste pretul la pompaTudose si supraacciza la carburanti: Doua neadevaruri de la premier si cifrele care il contrazicSupraacciza ne arde la buzunar: Cat s-au scumpit, de fapt, benzina si motorina in ultimele doua saptamaniSupraacciza a scumpit deja motorina si e doar prima etapa. Urmeaza cresteri de pret la transportul de persoane si marfuriTransportatorii merg iar la Guvern pentru a cere returnarea unui coeficient din supraaciza, dupa scumpirea combustibililor

A.G. ...citeste mai departe despre "Nici ministrul Pop nu a observat scumpirea carburantilor: Sunt conducator auto, dar sotia face plinul. Alimentam rar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Pop scumpire carburanti, #scumpire carburanti acciza , #Stiri Administratie