Newsweek: Lupta impotriva coruptiei din Romania ar putea face mai mult rau decat bine

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 21:20
886 citiri
Newsweek: Lupta impotriva coruptiei din Romania ar putea face mai mult rau decat bine

Surse guvernamentale insista ca lupta impotriva coruptiei, ce a dus la inchiderea unui numar de politicieni importanti, in ultimele luni, ar putea face Romaniei mai mult rau decat bine, cauzand o "oprire economica" consecventa, se arata intr-un articol Newsweek.

Pe hartie, orasul-port Constanta pare o poveste economica de succes, PIB pe cap de locuitor fiind cu 16 la suta mai mare decat media tarii, in mare parte datorita investitiilor care curg in diverse domenii, noteaza Luke Dale-Harris, in articolul sau pentru Newsweek.

Asemenea dezvoltare a fost posibila sunt conducerea neortodoxa a primarului Radu Mazare, subliniaza autorul, amintind ca acesta a fost arestat in luna aprilie si ca cicatricile carmuirii sale sunt vizibile peste tot, inclusiv in centrul istoric, despre care spune ca pare un oras abandonat, si in cozile de la usile spitalelor.

The New York Times: Mania anticoruptiei din Romania (Video)

Newsweek il citeaza pe fostul europarlamentar si sef ANAF Sebastian ...citeste mai departe despre "Newsweek: Lupta impotriva coruptiei din Romania ar putea face mai mult rau decat bine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lupta anticoruptie Romania, #politicieni anticoruptie Romania, #Radu Mazare coruptie, #DNA coruptie Romania , #Stiri Administratie