Nelu Iordache i-a platit 900.000 de euro lui Voiculescu dupa ce a fost santajat - Surse

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 12:03
1335 citiri
Nelu Iordache i-a platit 900.000 de euro lui Voiculescu dupa ce a fost santajat - Surse
Foto: B1TV

Unul dintre oamenii de afaceri care l-au denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj este Nelu Iordache, patronul Romstrade, sustin surse judiciare. Acesta ar fi cedat santajului si ar fi platit 900.000 de euro lui Dan Voiculescu pentru a nu fi discreditat public prin intermediul trusturilor de presa detinute de acesta.

Suma ar fi fost achitata sub foma a cinci contracte de publicitate, informeaza Digi24.

Nelu Iordache este in prezent arestat la domiciliu, dupa ce a stat un an si jumatate in inchisoare, fiind acuzat de deturnare de fonduri europene, spalare de bani si inselaciune.

Surse judiciare spun ca el l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu la DNA pentru santaj in urma cu un an. La vremea respectiva, Dan Voiculescu scria pe blog ca nu il cunoaste si nu a discutat niciodata cu Nelu Iordache.

Potrivit probelor administrate in acest dosar, in perioada 2007, 2008, 2011, 2012, Voiculescu, sub pretextul imbunatatirii si mentinerii capitalului de imagine, a cerut unuia dintre ...citeste mai departe despre "Nelu Iordache i-a platit 900.000 de euro lui Voiculescu dupa ce a fost santajat - Surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Voiculescu santaj DNA, #Dan Voiculescu santaj Antena , #Stiri Administratie