Negocierile de la ROMATSA au esuat - Greva fara precedent ce va provoca haos in aer (Video)

Luni, 13 Iulie 2015, ora 21:25
1153 citiri
Negocierile de la ROMATSA au esuat - Greva fara precedent ce va provoca haos in aer (Video)
Foto: Facebook/ROMATSA

Controlorii de trafic aerian isi mentin decizia de a intra miercuri in greva de avertisment, timp de doua ore, dupa ce negocierile de luni cu conducerea ROMATSA, in prezenta secretarului de stat in Ministerul Transporturilor Dragos Titea, au esuat.

"Am avut astazi o intalnire la ROMATSA, nu stiu cum sa spun daca a fost conciliere, mediere.... Cel mai important este ca nu s-a rezolvat niciuna dintre cele 14 revendicari ale noastre. Nu am stiut absolut nimic (despre intalnire - n.red.). Am aflat de la presa ca domnul Titea a intrat in ROMATSA la ora 10,00. Din pacate, ca si pana acum, in prezenta domnului ministru, domnul director general face afirmatii ca este de acord cu toate cele 14 puncte, asa cum a spus si in fata presei.

Greva care provoaca haos in aer: "Seful ROMATSA se joaca cu siguranta oamenilor din avion"

Ok, haideti sa stingem punctul 1. A, pai aici nu sunt de acord. Punctul 2. Nu, pai aici nu pot face chestia asta. La punctul 5, nici aici nu sunt de acord. Absolut ...citeste mai departe despre "Negocierile de la ROMATSA au esuat - Greva fara precedent ce va provoca haos in aer (Video)" pe Ziare.com

#greva ROMATSA, #greva controlori trafic , #Stiri Administratie