Negocieri la Guvern: Salariile medicilor ar putea creste cu 25% din octombrie

Marti, 18 August 2015, ora 14:41
1001 citiri
Negocieri la Guvern: Salariile medicilor ar putea creste cu 25% din octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Propunerile de majorare a salariilor medicilor au fost discutate marti, la Guvern, intr-o intalnire la care au participat premierul Victor Ponta si ministrii Sanatatii si Finantelor, Nicolae Banicioiu si Eugen Teodorovici. Discutiile s-au incheiat dupa aproximativ o ora, surse guvernamentale afirmand ca o crestere a salariilor este posibila din octombrie.

Ulterior, sindicalistii au discutat cu ministrul Sanatatii, surse oficiale spunand ca ar fi fost analizata o posibila majorare cu 25% a veniturilor angajatilor din sanatate.

Sindicat medici: Cresterea pe Legea salarizarii este de 73%, dar intr-o prima etapa vorbim de 15-20%

Dupa intalnirea de la Guvern, reprezentantii sindicalistilor din sistemul sanitar au venit la Ministerul Sanatatii, unde discuta cu ministrul Nicolae Banicioiu.

Prima discutie este cu reprezentantii Federatiei "Solidaritatea Sanitara" din Romania, din delegatie facand parte in majoritate reprezentanti ai medicilor membri ai federatiei.

"Pe ordinea de ...citeste mai departe despre "Negocieri la Guvern: Salariile medicilor ar putea creste cu 25% din octombrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#medici negocieri salarii Guvern, #medici salarii marite , #Stiri Administratie