Moschee uriasa in Bucuresti, pe un teren oferit gratis de Guvern: Se cere referendum

Luni, 29 Iunie 2015, ora 16:31
1295 citiri
Moschee uriasa in Bucuresti, pe un teren oferit gratis de Guvern: Se cere referendum
Foto: Arhiva Ziare.com

Asociatia Noua Dreapta protesteaza fata de decizia Guvernului de a oferi gratuit comunitatii musulmane un teren de peste 11.000 de metri patrati, in Bucuresti, astfel incat Turcia sa construiasca in acel loc cea mai mare moschee dintr-o capitala europeana.

"Noua Dreapta isi exprima protestul fata de adoptarea Hotararii de Guvern 372/2015 prin care comunitatea musulmana a primit in folosinta gratuita un teren imens, de 11.295 mp, situat in Bucuresti, in vederea edificarii celei mai mari moschei dintr-o capitala europeana", se arata intr-un comunicat al asociatiei remis luni Ziare.com.

Turcia va construi o moschee uriasa intr-o zona centrala din Bucuresti

Mai mult, reprezentantii organizatiei cer Executivului abrogarea hotararii printr-o ordonanta de urgenta, prin care terenul sa revina in proprietatea privata a statului.

In caz contrar, Noua Dreapta solicita Primariei Capitalei sa nu emita autorizatia de construire inainte de organizarea unui referendum local in care ...citeste mai departe despre "Moschee uriasa in Bucuresti, pe un teren oferit gratis de Guvern: Se cere referendum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Noua Dreapta moschee Bucuresti, #referendum moschee Bucuresti , #Stiri Administratie