Moment istoric la Deveselu: Iohannis l-a primit pe seful NATO LIVE

Joi, 12 Mai 2016, ora 09:42
1196 citiri
Moment istoric la Deveselu: Iohannis l-a primit pe seful NATO LIVE
Foto: Naval Support Facility Deveselu

Moment istoric joi, in Romania: scutul de la Deveselu este "gata de lupta" si va fi inaugurat azi. Toate componentele au fost instalate si testate inca de anul trecut, iar acum este inaugurarea oficiala.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a venit in Romania pentru ceremonie. Seful Aliantei Nord Atlantice s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, iar la ora 9:40, cei doi lideri vor face declaratii de presa.

Moment istoric: Se inaugureaza scutul antiracheta de la Deveselu

Urmeaza ceremonia de la Deveselu, la care vor fi prezenti, pe langa Jens Stoltenberg, adjunctul secretarului Apararii din SUA, Robert Work, premierul Dacian Ciolos si ministrul Apararii, Mihnea Motoc.

Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor, precum si cele mai importante declaratii legate de inugurarea scutului de la Deveselu:

09:44 - O reactie si de la ambasada SUA la Bucuresti, care reia o declaratie sustinuta miercuri de ambasadorul ...citeste mai departe despre "Moment istoric la Deveselu: Iohannis l-a primit pe seful NATO LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scut Deveselu inaugurare, #scut antiracheta Romania inaugurat, #scut antiracheta deveselu , #Stiri Administratie