Moisescu: Nu am luat niciun leu spaga. Daca procurorii aveau probe, le aduceau

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 12:29
1118 citiri
Moisescu: Nu am luat niciun leu spaga. Daca procurorii aveau probe, le aduceau
Foto: Arhiva Ziare.com

Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, a declarat miercuri, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca nu a luat niciun leu spaga si ca, daca procurorii aveau probe ca a primit mita pentru a face trafic de influenta, le aduceau.

ICCJ judeca miercuri contestatia formulata de procurorii DNA, dupa ce tot instanta suprema a decis, in 19 iunie, ca primarul suspendat al sectorului 1, Andrei Chiliman, consiliera acestuia, Ioana Costescu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si consilierul local al sectorului 1 Ion Brad sa fie cercetati sub control judiciar.

Vlad Moisescu a spus, la iesirea de la ICCJ, ca nu a luat niciun leu spaga, desi in dosarul in care este cercetat anchetatorii sustin ca el primea 10-15% din suma ceruta pentru atribuirea preferentiala de lucrari unor firme, suma care reprezenta "comision" din valoarea contractelor incheiate.

Intrebat daca se asteapta ca procurorii sa il acuze de noi fapte de trafic de influenta si sa prezinte noi probe, Moisescu a ...citeste mai departe despre "Moisescu: Nu am luat niciun leu spaga. Daca procurorii aveau probe, le aduceau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Moisescu DNA, #Moisescu procurori DNA, #Moisescu sechestru avere , #Stiri Administratie