Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 10:58
1752 citiri
Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul
Foto: Facebook/Marian Godina

Un miting de sustinere pentru politistul Marian Godina a fost anuntat pentru sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti, opinia publica reactionand la dezvaluirile facute de acesta pe retelele de socializare.

Marian Godina a postat si miercuri dimineata un mesaj pe Facebook, in care povesteste cazul unui coleg politist, care ar fi "indraznit", in luna decembrie a anului trecut, sa amendeze un sofer care cara brazi si care, intamplator sau nu, lasase si sefilor sai din IPJ un brad. Soferul nu purta centura de siguranta. Si colegul respectiv a fost apoi certat de superiori.

Miting de sustinere la Piata Universitatii

Opinia publica reactioneaza la postarile lui Godina, dovada fiind nu numai zecile de mii de like-uri de pe pagina sa de Facebook, ci si un miting de sustinere care va fi organizat sambata, de la orele 17:00, in Piata Universitatii.

Iata indemnul la iesirea in strada, asa cum apare el pe pagina de Facebook Alaturi de politistul Marian Godina:

"Miting de ...citeste mai departe despre "Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul" pe Ziare.com

#miting sustinere Marian Godina, #sefa Crucea Rosie politist Godina, #demisie Marian Godina permis suspendat, #Marian Godina plangere, #Facebook politist Marian Godina , #Stiri Administratie