Miron Mitrea s-a predat in Constanta. Politistii l-au cautat la casa din Bucuresti si au sarit gardul (Video)

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 16:31
1076 citiri

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, s-a predat, vineri, la Politia Constanta.

Miron Mitrea a decis sa mearga la IPJ Constanta, iar la ora transmiterii acestei stiri el se afla in custodia politistilor, transmit televiziunile de stiri.

Fostul deputat PSD s-a predat in Constanta, dupa ce politistii l-au cautat la domiciliul sau din Bucuresti, agentii chiar sarind gardul curtii, dupa ce acesta nu a raspuns.

Agentii de politie au mers mai intai la locuinta lui Miron Mitrea din Capitala, pentru ca aceasta era adresa de domiciliu din cartea de identitate.

Presa a relatat ca, probabil, fostul ministru a mers la resedinta sa de la malul marii, dupa ce instanta a anuntat, vineri dimineata, ca ramane in pronuntare in dosarul in care Mitrea a fost gasit vinovat de luare de mita. Mentionam ca sotia sa este deputat ales intr-un colegiu constantean.

Miron Mitrea urmeaza sa fie dus la ...citeste mai departe despre "Miron Mitrea s-a predat in Constanta. Politistii l-au cautat la casa din Bucuresti si au sarit gardul (Video)" pe Ziare.com

#Miron Mitrea predat, #Miron Mitrea predat Constanta, #Miron Mitrea politisti sarit gard , #Stiri Administratie