Mircea Basescu ramane dupa gratii, dar mai are o sansa

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 16:18
1337 citiri
Mircea Basescu ramane dupa gratii, dar mai are o sansa

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, ramane in arest preventiv, au decis luni judecatorii Tribunalului Constanta.

Magistratii au judecat dimineata cererea avocatilor lui Mircea Basescu de inlocuire a masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, arata B1 TV, stabilind ca fratele presedintelui sa ramana dupa gratii.

Hotararea nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Constanta, dupa ce magistratii isi vor motiva decizia de mentinere a arestului preventiv.

De asemenea, in timpul termenului de luni, avocatii lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influenta, au cerut retrimiterea dosarului la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in vederea refacerii urmaririi penale.

Reprezentantul legal al fratelui presedintelui, Nelu Tasca, a contestat inregistrarile depuse la dosar si veridicitatea declaratiilor unora dintre martori, la Tribunalul Constanta, unde luni se judeca inlocuirea ...citeste mai departe despre "Mircea Basescu ramane dupa gratii, dar mai are o sansa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Basescu ramane arest preventiv, #Mircea Basescu arest preventiv, #Mircea Basescu arest domiciliu , #Stiri Administratie