Mircea Badea o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi pentru calomnie: Tupeul duduii este insuportabil!

Joi, 05 Mai 2016, ora 15:43
1162 citiri
Mircea Badea o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi pentru calomnie: Tupeul duduii este insuportabil!
Foto: captura YouTube / Antena3

Mircea Badea a anuntat ca o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi, dupa ce miercuri seara atat el, cat si Mihai Gadea au vorbit la Antena 3 despre posibile implicari ale procurorului sef al DNA in dosarul trustului de presa Intact cu RCS-RDS.

Badea a reluat acuzatiile si pe blogul personal, intr-o postare cu titlul "Doamna Kovesi aresteaza competitorii iubitului?!??!?", comentand relatia Laurei Codruta Kovei cu Florin Nemes, actor si coordonator marketing si PR la compania RCS&RDS, companie cu care Antena3 are pe rol un proces de santaj.

"Catavencii scriu ca pe iubitul doamnei Kovesi il cheama Florin Nemes si este mare director de PR la RCS-RDS si actor in reclamele cu puscariasi (?!?!?) la telefonia DIGI. Si fostul sot al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil in interviuri, doamna Kovesi le realizeaza la DIGI. RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ...citeste mai departe despre "Mircea Badea o da in judecata pe Laura Codruta Kovesi pentru calomnie: Tupeul duduii este insuportabil!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Badea judecata Kovesi, #Kovesi proces Antena3 , #Stiri Administratie