Ministrul Turismului avertizeaza ca Romania e in pre-infringement din cauza tepelor din turism

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 21:52
3443 citiri
Ministrul Turismului avertizeaza ca Romania e in pre-infringement din cauza tepelor din turism
Foto: Ziare.com

Romania este in etapa de pre-infringement pe partea de servicii turistice si pana la finele anului trebuie sa elaboreze un nou pachet legislativ, dar va veni cu el pana la 1 septembrie, a declarat miercuri ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

"Suntem in pre-infringement pe partea de garantare a pachetelor serviciilor turistice. Teoretic si practic pana la sfarsitul anului trebuie sa venim cu un pachet nou legislativ pe aceasta zona.

Nu o sa venim pana la sfarsitul anului, o sa venim pana la 1 septembrie. Deja nu mai da nimeni tepe, pentru ca am intrat destul de mult in ei", a spus Dobre, la Antena 3.

Acesta a adaugat ca a declansat si o actiune de verificare a unitatilor de cazare si agentiilor de turism online si daca nu au licente, va fi suspendata licenta site-ului.

"Acum o sa venim cu o actiune. Am inceput cu judetul Constanta si o sa luam orice inseamna unitate de cazare si tot ce inseamna agentie de turism care sunt in sistemul electronic si vom face analiza sa vedem daca au licente. Nu au licenta, daca sunt pe sistem online, suspendam licenta site-ului, ne permite legea.

Doi la mana: anuntam si o sa facem public tot ce inseamna compania respectiva care vinde pachete de servicii turistice si unitati de cazare pe judetul Constanta, cu nume si prenume, ca macar sa stie lumea si discutam mai departe cu institutiile statului", a mai spus Titus Dobre.

Ministrul Turismului a vorbit la Euronews despre turismul balnear din Romania (Video)

Ministrul Turismului se plange de subordonatii din minister: Au punctaje maxime la evaluari, dar nu vin la serviciu

Romania vrea sa atraga turisti chinezi, dar are o mare problema

Ministrul Turismului: Vrem sa atragem turisti straini, dar avem in total mai putine partii decat o singura statiune din Austria ...citeste mai departe despre "Ministrul Turismului avertizeaza ca Romania e in pre-infringement din cauza tepelor din turism" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Dobre pre infringement turism Romania, #Romania pre infringement garantare pachete turistice , #Stiri Administratie