Ministrul Turismului a vorbit la Euronews despre turismul balnear din Romania (Video)

Luni, 13 Martie 2017, ora 23:09
1103 citiri
Ministrul Turismului a vorbit la Euronews despre turismul balnear din Romania (Video)
Foto: Ziare.com

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a participat la Targul de Turism de la Berlin, cu scopul de a promova tara noastra, iar cu aceasta ocazie a vorbit pentru Euronews despre un anumit tip de turism medical din Romania, cel balnear.

"Turismul medical din Romania este in crestere", titreaza Euronews, in articolul de pe site-ul sau, subliniind ca Dobre a fost chestionat cu privire la aceasta tendinta aflata in crestere in tara noastra.

"In primul rand, turismul balnear din Romania are in acest moment o foarte mare capacitate de a atrage turisti din alte tari, deoarece s-au facut foarte multe investitii in zona privata a respectivului tip de turism.

Facandu-se foarte multe investitii in acest domeniu al turismului, atunci si calitatea serviciilor a inceput sa creasca, fata de ce era in anii anterior.

Incepand chiar de la acest targ, vom deschide anumite cai de comunicare cel putin cu casele de asigurari de sanatate din Germania si vom continua si la alte targuri din Europa sa ne axam foarte mult pe acest nou domeniu care a aparut in acest an la Targul de la Berlin", a spus ministrul Turismului.

Acesta a raspuns in limba romana intrebarilor, fiind asistat de o traducatoarea in limba engleza, dupa cum se poate observa in clipul de mai jos.

Internationale Tourismus Borse, cel mai mare targ de turism din lume, a avut loc in perioada 8-12 martie, in capitala Germaniei. Ministerul Turismului a promovat Romania cu obiecte de olarit si cu bijiterii nationale, printre altele.

Iata ce scria Bloomberg, in anul 2014, despre investitiile tot mai mari facute de Romania in turismul medical

Presa straina: Dracula si turismul medical, acum si in RomaniaPonta vrea sa atraga investitorii sauditi si lauda turismul medicalViitorul turistic al Romaniei - turismul dentar

...citeste mai departe despre "Ministrul Turismului a vorbit la Euronews despre turismul balnear din Romania (Video)" pe Ziare.com

#ministrul Turismului balnear Romania, #turism medical Romania, #turism balnear Romania, #Mircea Dobre turism balnear Romania , #Stiri Administratie