Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, isi cere scuze dupa accidentul in care a fost implicat: "Regret nespus acest incident"

Vineri, 04 Septembrie 2020, ora 14:36
775 citiri
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, isi cere scuze dupa accidentul in care a fost implicat: "Regret nespus acest incident"
Foto: Facebook/ Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si-a cerut scuze vineri, la cinci zile dupa ce masina in care se afla a fost implicata intr-un accident. Soferul ministrului a depasit in repetate randuri pe contrasens.

"Regret nespus acest incident. Voi continua sa ma deplasez dintr-un capat in celalalt al tarii respectand normele de transport", a spus Lucian Bode.

Acesta a mai adaugat si faptul ca, in tot acest timp, se afla pe bancheta din spate si nu a fost preocupat de cum conduce angajatul SPP. "In momentele premergatoare regretabilului incident de duminica, ma odihneam. Calatoaream deja de 4 ore si jumatate", a spus ministrul Transporturilor.

Klaus Iohannis, reactie dupa accidentul ministrului Transporturilor: "Nu cred ca Lucian Bode ar trebui sa-si dea demisia" ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, isi cere scuze dupa accidentul in care a fost implicat: "Regret nespus acest incident"" pe Ziare.com

#ministru, #transport, #accident, #scuze, #odihna , #Stiri Administratie