Ministrul Transporturilor anunta ca anul viitor vor fi gata 150 de km de autostrada. Anul acesta s-au facut doar 15 km

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 18:31
679 citiri
Ministrul Transporturilor anunta ca anul viitor vor fi gata 150 de km de autostrada. Anul acesta s-au facut doar 15 km
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a declarat ca in 2017 vor fi construiti 150 de kilometri de autostrada, "de zece ori mai multi" decat in acest an, fiind vorba despre portiunile Lugoj-Deva, Sebes-Turda, Suplacu de Barcau-Bors.

"Anul acesta nu o fie zero kilometri, anul acesta o fie 15 kilometri. Lotul II Lugoj-Deva va fi gata pe 15 decembrie. Am fost acolo saptamana trecuta si lucrarile sunt foarte avansate. Anul viitor o sa fie de zece ori mai multi, adica 150 de kilometri de autostrada. Vorbim tot de portiunea Lugoj-Deva, dar si de Sebes-Turda, plus Suplacu de Barcau-Bors chiar portiunea unde s-a reziliat contractul cu Bechtel.

Cei 26 de kilometri, daca demaram acum licitatia, cand incepem sezonul, in martie, ar putea fi terminati in sase luni. Vom face eforturi mari ca sa nu mai existe intarzieri pe viitor. De exemplu, la licitatii nu vom mai impune un termen clar, ci un interval, de exemplu intre un an pentru firmele care lucreaza foarte bine si 18 luni pentru ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor anunta ca anul viitor vor fi gata 150 de km de autostrada. Anul acesta s-au facut doar 15 km" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#kilometri autostrada Romania 2017, #autostrada Lugoj , #Stiri Administratie