Ministrul Olguta Vasilescu vrea in strada: Sa iesim si noi, "ciuma rosie". Parlamentarii USR protesteaza "ca orice homeless"

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 13:53
5629 citiri
Ministrul Olguta Vasilescu vrea in strada: Sa iesim si noi, "ciuma rosie". Parlamentarii USR protesteaza "ca orice homeless"
Foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca social-democratii trebuie sa iasa in strada sa protesteze, pentru ca actualele miscari de strada sunt politizate, iar opozitia vrea sa aduca din nou "tehnocratii" la putere. Ea critica si parlamentarii USR, care protesteaza in plen "ca orice homeless" si sustine ca o ameninta si jignesc.

Ministrul comenteaza unul din sloganurile din strada, "Abrogati si plecati", care, in opinia ei, demonstreaza ca "tehnocratii" stau in spatele protestelor.

"Asa cum intuiam, nu ordonanta e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am stiut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toti la miting, vor sa revina la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente platite din bani publici. Ca sa fim injurati, amenintati, stresati", scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Vasilescu ii ironizeaza si pe parlamentarii USR, care au protestat in plenul Parlamentului.

"Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmaresc si la toaleta sa te filmeze cu telefonul si sa strige dupa tine tot felul de insulte, deputati care dorm de patru nopti in sala de plen a Parlamentului Romaniei, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta institutie a statului", mai spune ministrul.

Fostul primar afirma ca este vorba despre un plan de readucere la guvernare a "tehnocratilor", inclusiv prin incendiile din cluburile Bamboo si Colectiv. "S-a incercat cu Bamboo, in aceeasi maniera ca la Colectiv. Dupa acelasi scenariu. Nici macar nu au imaginatie", spune Lia Olguta Vasilescu.

Ea contesta prevederile din OUG privind codurile penale care ar permite furtul din bani publici prin dezincriminarea abuzului in serviciu pentru prejudicii de sub 200.000 de lei, explicand ca exista in continuare legi care pedepsesc coruptia. Masura, afirma ea, este data pentru a opri dosarele in care abuzul in serviciu "e bun tocmai pentru ca poate insemna orice si se poate aplica oricui" care "deranjeaza".

"Eu cred ca ar trebui sa organizam si noi un miting! Noi, 'ciuma rosie', care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada! Parlamentul e sufrageria unor domni si doamne fara locuinta momentan si avem senzatia ca ii deranjam cand venim dimineata la serviciu. Si par si un pic stresati ca nu au ...citeste mai departe despre "Ministrul Olguta Vasilescu vrea in strada: Sa iesim si noi, "ciuma rosie". Parlamentarii USR protesteaza "ca orice homeless"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting PSD, #contramanifestatii PSD, #protest PSD , #Stiri Administratie