Ministrul Muncii: Ordonanta salarizarii bugetarilor s-a facut in mai putin de 24 de ore. Nu au verificat grila

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 21:22
957 citiri
Ministrul Muncii: Ordonanta salarizarii bugetarilor s-a facut in mai putin de 24 de ore. Nu au verificat grila
Foto: Arhiva Ziare.com

Ordonanta de urgenta privind salarizarea in sistemul bugetar, propusa si apoi retrasa de fostul ministru al Muncii, Ana Costea, a fost elaborata in mai putin de 24 de ore, fiind preluata din legea salarizarii, insa grila nu a fost temeinic verificata, a declarat, marti, noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru.

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a precizat ca proiectul de Ordonanta de Urgenta, propus de ministrul Ana Costea, a fost elaborat intr-un interval mai scurt de 24 de ore, de catre Ministerul Muncii impreuna cu Ministerul Finantelor, "care au validat niste cifre", arata News.ro.

Ana Costea, precizari dupa demisie: Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii

"In acel inerval nu au avut timp, practic, sa lucreze. Eu nu am fost autorul acestei ordonante. Deci asta se intampla in cursul unei zile de luni, eu marti dimineata, la ora 8:00, am vazut prima data acel text si am avut intalnirea in care a fost ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii: Ordonanta salarizarii bugetarilor s-a facut in mai putin de 24 de ore. Nu au verificat grila" pe Ziare.com

#ordonata salarii bugetari 24 ore, #ordonata salarii bugetari corectie , #Stiri Administratie