Ministrul Muncii, despre Legea salarizarii: Proiectul exista, se fac calcule

Marti, 08 Martie 2016, ora 15:49
1005 citiri
Ministrul Muncii, despre Legea salarizarii: Proiectul exista, se fac calcule
Foto: Ziare.com

Proiectul Legii salarizarii unitare exista si, potrivit ministrul Muncii, Ana Costea, in aceasta saptamana este posibil sa fie discutat cu premierul Dacian Ciolos, ministrul refuzand sa dea orice fel de detalii despre el pentru ca nu doreste "sa ceeze confuzii in randul oamenilor".

"Proiectul exista, se calculeaza sa vedem care este sustenabilitatea, nu este altceva si nu-l ascundem.

(...) Eu sper ca in aceasta saptamana sa discutam cu premierul, pentru ca am facut si niste calcule, am incercat sa gasim solutii prin care sa asiguram totusi posibilitatea de aplicare, deci sa decidem cu privire si la varianta care sa fie sustenabila", a declarat, marti, ministrul Muncii, Ana Costea, la Parlament.

Pana in noiembrie 2016 vom avea o lege unitara a salarizarii, promite ministrul Muncii

Ea a refuzat sa dea orice fel de detalii din proiectul Legii salarizarii, precizand ca este unul important si nu doreste sa creeze confuzii.

"Nu doresc sa majorez asteptarile sau sa ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii, despre Legea salarizarii: Proiectul exista, se fac calcule" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministrul Muncii legea salarizarii, #legea salarizarii unitare, #Ana Costea Dacian Ciolos legea salarizarii , #Stiri Administratie