Ministrul Mediului, despre defrisarile ilegale: Mergem pana la capat. Cei care au incalcat legea vor plati

Duminica, 10 Mai 2015, ora 12:34
1069 citiri
Ministrul Mediului, despre defrisarile ilegale: Mergem pana la capat. Cei care au incalcat legea vor plati
Foto: Facebook/Gratiela Gavrilescu

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat duminica, dupa ce Guvernul a sesizat DNA in legatura cu defrisarile de paduri, ca scopul final al actiunilor este ca "taierile ilegale in Romania sa se sisteze".

Guvernul sesizeaza DNA in legatura cu defrisarile de paduri - 52 posibile fapte de natura penala

"Consider ca institutiile statului abilitate trebuie sa ia act de acest raport si sa se conformeze si sa puna autoritatea la dispozitia oricarui cetatean", a declarat ministrul duminica la B1 TV, mentionand ca "orice persoana, indiferent ca e publica sau fizica sau are o societate si incalca legea" va plati pentru faptele sale.

"Suntem foarte hotarati sa mergem in control pana la capat", a mai spus ministrul. "Cei care au incalcat legea vor plati, pentru ca de avutia nationala nu are nimeni dreptul sa-si bata joc", a mai mentionat Gratiela Gavrilescu.

Aceasta a mai spus ca s-a facut deja o hartie catre prim procurorul Romaniei, pentru control amanuntit.

Guvernul ...citeste mai departe despre "Ministrul Mediului, despre defrisarile ilegale: Mergem pana la capat. Cei care au incalcat legea vor plati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gratiela Gavrilescu defrisare ilegala, #Gratiela Gavrilescu raport guvern defrisari, #Gratiela Gavrilescu raport guvern defrisari DNA , #Stiri Administratie