Ministrul Justitiei i-a chemat azi la discutii pe procurorul general si sefii DNA si DIICOT

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 08:26
954 citiri

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, i-a "invitat" luni, pe procurorul general, Augustin Lazar, pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si pe procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, la o discutie, la sediul Ministerului Justitiei.

Florin Iordache le-a adresat celor trei sefi de parchete invitatia de a veni, luni, la ora 12.00, la Ministerul Justitiei, pentru discutii, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

De altfel, ministrul Justitiei anuntase inca de vineri ca urmeaza sa aiba o intalnire cu procurorul general si cu adjunctii sai.

Iordache a spus atunci ca nu crede ca ar fi necesara revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, Codruta Kovesi, dupa inregistrarile lui Sebastian Ghita, precizand ca este o ancheta in derulare la Parchetul instantei supreme, care va face cercetari in cazul acestor inregistrari.

"Este o ancheta in derulare la Parchetul General. Aceasta discutie o voi avea si ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei i-a chemat azi la discutii pe procurorul general si sefii DNA si DIICOT" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministrul Justitiei Laura Kovesi, #Florin Iordache Laura Kovesi , #Stiri Administratie