Ministrul Justitiei, filmat in timp ce incalca regulile de circulatie cand pleca din Guvern. Ce spune Politia (Video)

Joi, 02 Martie 2017, ora 17:06
916 citiri
Ministrul Justitiei, filmat in timp ce incalca regulile de circulatie cand pleca din Guvern. Ce spune Politia (Video)
Foto: Facebook/Evolutie In Institutie

Ministrul Justititie, Tudorel Toader, a fost filmat de cativa protestatari cand a incalcat regulile de circulatie in timp ce pleca de la Guvern cu masina.

In imaginile publicate pe pagina de Facebook Evolutie in Institutie se observa cum ministrul si alti soferi care se aflau inainte si dupa masina lui Toader au incalcat linia continua.

"Noi ne intrebam cum face domnul Tudorel Toader justitie daca el este primul care nu respecta legile. Linie continua, domnule ministru, noi am fost amendati cu 1.700 lei pentru incalcari repetate ale liniei continue. Dumneavoastra cu cat ati fost penalizat?", se precizeaza in mesajul de pe Facebook.

Protestatarii care l-au filmat pe ministru l-au urmarit pe acesta pana la semafor, unde au incercat sa vorbeasca cu el si sa il intrebe de ce a incalcat regulile de circulatie. La un moment dat, ministrul a deschis geamul de la masina dorind sa discute cu protestatarii, dar l-a inchis foarte repede.

Contactati de Ziare.com reprezentantii Politiei Capitalei au urmarit imaginile respective si au transmis urmatoarele: "Codul rutier este opozabil tuturor participantilor la trafic".

Ministerul Justitiei nu a putut fi contactat pana la ora publicarii acestei stiri pentru a oferi un punct de vedere. ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei, filmat in timp ce incalca regulile de circulatie cand pleca din Guvern. Ce spune Politia (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministrul Justitei reguli circulatie, #ministrul Justitiei linie continua , #Stiri Administratie