Ministrul Justitiei vrea gratiere, nu amnistie: Voi discuta azi cu premierul. Mi se pare un subiect foarte important

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 10:08
940 citiri
Ministrul Justitiei vrea gratiere, nu amnistie: Voi discuta azi cu premierul. Mi se pare un subiect foarte important
Foto: Arhiva PSD

Noul ministru al Justitiei, Florin Iordache (PSD), s-a declarat marti, inca o data, un sustinator al legii gratierii, declarand ca subiectul este "foarte important", asa ca il va aborda chiar astazi, intr-o discutie cu premierul Sorin Grindeanu, subliniind totodata ca decizia trebuie luata "la nivel de Guvern", nu in Parlament.

Florin Iordache a venit marti dimineata la sediul CSM pentru a participa la sedinta consiliului. La intrare, el le-a spus jurnalistilor ca trebuie "sa acceleram legile Justitiei, care sunt in dezbatere la CSM", fiind avute in vedere modificari la codurile penale, dar si legea care prevede raspunderea magistratilor.

Ministrul Justitiei a dat asigurari ca modificarile se vor face "transparent", astfel incat "toti cei interesati sa poata avea un punct de vedere".

In ceea ce priveste legea amnistiei si gratierii, la care Florin Iordache a facut referire inca de la desemnarea sa ca ministru, acesta a precizat ca a discutat despre ea cu reprezentantii ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei vrea gratiere, nu amnistie: Voi discuta azi cu premierul. Mi se pare un subiect foarte important" pe Ziare.com

#Florin Iordache ministru gratiere amnistie , #Stiri Administratie