Ministrul Justitiei anunta in ce conditii statul roman va da in judecata Sky News

Vineri, 12 August 2016, ora 12:47
1176 citiri
Ministrul Justitiei anunta in ce conditii statul roman va da in judecata Sky News
Foto: Facebook/ Raluca Alexandra Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, vineri, ca statul roman este obligat sa dea in judecata, la Londra, postul de televiziune britanic Sky News, pentru denigrarea Romaniei, daca se dovedeste ca reportajul despre traficantii de arme nu este real.

"In masura in care cele prezentate nu corespund realitatii, statul roman este obligat sa actioneze si in acest sens s-au facut niste prime demersuri", a declarat ministrul Justitiei, vineri, in cadrul unei conferinte privind lansarea noii strategii anticoruptie 2016 - 2020.

Intrebata daca actiunile jurnalistilor de la Sky News ar trebui sa fie incadrate la probleme privind siguranta nationala, ministrul a spus ca judecatorul va fi cel care va decide in acest caz.

"Nu este treaba noastra sa raspundem la aceasta intrebare. Daca se va ajunge acolo, probabil ca un judecator trebuie sa spuna asta. Nu am raspunsul. Nu vreau sa speculez", a precizat Raluca Pruna.

DIICOT: Sky News a pus in pericol securitatea ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei anunta in ce conditii statul roman va da in judecata Sky News" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#statul roman judecata Sky News, #Sky News traficanti arme Romania, #Raluca Pruna ancheta Sky News , #Stiri Administratie