Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministrul Justitiei a plagiat in teza de doctorat dintr-un interviu dat de Mihai Razvan Ungureanu

Ministrul Justitiei a plagiat in teza de doctorat dintr-un interviu dat de Mihai Razvan Ungureanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a plagiat in teza de doctorat dintr-un interviu dat de Mihai Razvan Ungureanu.

Romania Libera scrie ca Iordache a folosit in lucrarea sa din anul 2007, numita "Impactul Corporatiilor transnationale asupra proceselelor de integrare economica a Romaniei in UE", pasaje din raspunsurile unui interviu acordat de MRU cu ocazia aderarii tarii noastre la UE, chiar in ianuarie 2007.

Pe atunci ministru de Externe in Guvernul Tariceanu, Ungureanu a acordat un amplu interviu agentiei Rompers, actuala Agerpres.

Teza de doctorat a lui Iordache are 130 de pagini, iar paginile 126-128 sunt plagiate din interviul lui MRU, fiind vorba despre patru pasaje unde Iordache opereaza doar mici modificari la unele cuvinte.

In paginile repective plagiate, ministrul Justitiei chiar are sase trimiteri in paranteza la bibliografie, unde le corespund insa sase articole care ar fi fost scrise de Iordache, insa care, evident, nu sunt disponibile online.

Iata un ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei a plagiat in teza de doctorat dintr-un interviu dat de Mihai Razvan Ungureanu" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1371 ori