Ministrul Energiei nu demisioneaza: Ciolos asteapta rezultatul anchetei ANI

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 16:50
864 citiri
Ministrul Energiei nu demisioneaza: Ciolos asteapta rezultatul anchetei ANI
Foto: Facebook/Victor Grigorescu

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, nu va demisiona in urma scandalului izbucnit din cauza declaratiei sale de avere, care se afla in atentia ANI.

Grigorescu a discutat, vineri, cu premierul Dacian Ciolos, care asteapta rezultatul anchetei ANI, a declarat pentru Ziare.com Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

"A avut o discutie, dar nu specific pe situatia ANI. Sigur ca a discutat si pe aceasta situatie. Integritatea ramane un principiu asumat de catre toti membrii echipei guvernamentale. Evaluarea declaratiei de avere a ministrului Energiei de catre ANI este un demers firesc si asteaptam rezultatele acestei evaluari. Nu (se nu pune problema demisiei - n.red.). In acest moment, nu", ne-a spus Iolu, intrebat daca urmeaza anuntul demisiei dupa ce Grigorescu a fost chemat, vineri, la Guvern.

Amintim ca in ultimele zile ministrul Energiei a fost implicat intr-un scandal legat de declaratia sa de avere. Agentia Nationala de Integritate i-a investigat declaratia dupa ce ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei nu demisioneaza: Ciolos asteapta rezultatul anchetei ANI" pe Ziare.com

#Victor Grigorescu site avere, #Victor Grigorescu ANI avere Victor Grigorescu , #Stiri Administratie