Ministrul Energiei: Elcen nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET poate falimenta Elcen

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 22:11
3394 citiri
Ministrul Energiei: Elcen nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET poate falimenta Elcen
Foto: pixabay.com (Arhiva)

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat miercuri ca producatorul de energie al Capitalei, Elcen, nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET, principalul furnizor de apa calda si incalzire in sistem centralizat, poate falimenta Elcen, ceea ce ar insemna "o situatie catastrofala".

Potrivit ministrului, in cazul Elcen - RADET exista o deciziei a justitiei pe care ambele parti trebuie sa o respecte.

"Politizarea situatiei dintre Elcen si RADET afecteaza ambele societati in mod negativ. Repet ceea ce am mai spus si ar trebui sa fie foarte bine cunoscut publicului: intre cele doua entitati exista o disputa economica pe care justitia a si transat-o in buna masura", a afirmat Grigorescu, intr-un comuncat al ministerului.

RADET are o datorie fata de Elcen pe care trebuie sa o achite, altfel Elcen intra in incapacitate de plata si nu va putea livra agent termic si apa calda catre RADET, a subliniat ministrul.

"Nu este nevoie de politizarea situatiei pentru ca acest lucru ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei: Elcen nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET poate falimenta Elcen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministrul Energiei Radet Elcen, #oprire apa calda Bucuresti RADET , #Stiri Administratie